Director cu vechime în TAROM, numit şef al companiei pentru o lună

Data publicării:
avion tarom shutterstock

Consiliul de administraţie al companiei de stat TAROM l-a numit, luni seară, în funcţia de director general interimar pe Florin Susanu - un director cu vechime în companie, responsabil cu operaţiunile de zbor -, după ce a luat act de demisia fostului director, Eugen Davidoiu, au declarat pentru News.ro surse din domeniul transporturilor. Susanu are contract de mandat de o lună, a fost desemnat şi accountable manager şi îşi va păstra responabilitatea de post holder flight operations.

Accountable manager într-o companie aeriană are responsabilitatea generală pentru a furniza toate necesităţile financiare şi de personal obligatorii pentru a garanta operarea în siguranţă.

Luni dimineaţă, directorul general al companiei de stat TAROM, Eugen Davidoiu, a demisionat din funcţie.

Decizia a venit după ce premierul Mihai Tudose a decis efectuarea unui control de către Corpul de Control al primului-ministru la TAROM şi la Compania Naţională de Investiţii, începând de luni.

Florin Susanu este un manager cu vechime în cadrul TAROM. În martie 2016, după demiterea fostului director general,Christian Heinzmann, Susanu a fost numit în funcţia de director general adjunct interimar.

Susanu a fost mult timp director de operaţiuni de zbor şi pilot instructor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri