Două noi giratorii pe Centura Bucureştiului

Data publicării:
bucuresti centura 1

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va realiza două intersecţii giratorii pe centura Bucureştiului, în zona pasajului Otopeni, lucrări ce presupun şi amplasarea de separatoare de sens şi reconfigurarea intersecţiei de sub pasaj.

bucuresti centura 1

Cele două intersecţii giratorii sunt realizate la kilometrul (km) 69, la aproape 3 kilometri de pasajul spre Mogoşoaia, şi la km 1, la intersecţia cu strada Drumul Gării (zona Lukoil), potrivit News.ro.

Pe axa centurii, între cele două sensuri giratorii, vor fi amplasate parapete din beton de tip New Jersey, măsura având ca scop împiedicarea şoferilor de a intra cu maşinile pe contrasens.

”Lucrările presupun şi amplasarea pe axa centurii, între cele două sensuri giratorii, a unui separator de sens pentru separarea fluxurilor de circulaţie, precum şi reconfigurarea intersecţiei de sub pasajul Otopeni”, se arată în comunicat.

Cele două intersecţii vor fi iniţial provizorii, din parapete din plastic, pentru familiarizarea şoferilor cu noua configuraţie, până la obţinerea tuturor avizelor necesare pentru realizarea lor definitivă până la finalul acestui an.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri