Sari la conținut
News Alert

Două zboruri anulate din cauza unei păsări

O pasăre a anulat o cursă Suceava-Bologna. 180 de oameni au rămas la sol, după ce aeronava, care venea din străinătate şi care trebuia să îi preia pentru a-i duce în Italia, a lovit o pasăre, fix înainte de aterizare.

„Eu mâine trebuie sa ajung la serviciu, eu nu am, vă arăt, nu am un leu în buzunar, cum ajung eu înapoi la Câmpulung Moldovenesc?”, spune o pasageră.

„Pai se poate, domnul a fost și nu i-a dat o striclă de apă pentru copii”, adaugă ea.

Haosul s-a instalat la prânz pe aereoportul Ştefan cel Mare din Suceava. La 12.45, un avion trebuia să plece cu 180 de oameni către Bologna. Numai că aeronava a lovit o pasăre şi nu a mai decolat. Pasagerii susţin că au fost anunţaţi abia la mijlocul după-amiezii că nu vor mai pleca nicăieri.

Nimic, nimic, că e anulat și atât, nimeni nu a venit să vorbească cu noi, nimeni, mai mare rușinea, suntem lăsați ai nimănui, în partea ailaltă nu era nimic de mâncare să cumpărăm pentru un copil”, spune un pasager.

Mulți dintre pasageri plecau fie în concediu, fie la lucru.

„Toţi pasagerii au fost contactaţi şi li s-au oferit varianta rambursării complete sau posibilitatea reprogramării gratuite pe zboruri alternative, vouchere pentru alimente şi cazare”, a anunțat compania într-un comunicat.

Aceeaşi aeronavă urma să preia, din Italia, alţi pasageri, şi să îi ducă la Craiova. Şi această cursă a fost anulată. Următoarea cursă Suceava Bologna este programată joi.

Pe aceeași temă