Eugen Teodorovici anunță că participă la protestul #șîeu pentru autostrăzi

Data actualizării: Data publicării:
teodorovici

Vineri este ziua protestului de 15 minute și ministrul Finanțelor a anunțat că e și el protestatar. Eugen Teodorovici a declarat că va participa la protestul "România vrea autostrăzi", iniţiat de omul de afaceri Ştefan Mandachi.

"Am să particip (la protest, n.r.). Am înţeles că în faţa ministerului vor veni câţiva colegi din alte structuri. Am să particip şi eu cu mare drag pentru că ne dorim cu toţii autostrăzi, categoric", a declarat ministrul Finanţelor, care participă la Summitul European al Regiunilor şi Oraşelor.

Zeci de firme, primării, echipe sportive, personalităţi, sindicate, dar şi persoane fizice au anunţat că se vor alătura protestului „România vrea autostrăzi” şi întrerup activitatea, vineri, timp de 15 minute, la ora 15.00. Tot la ora 15.00, omul de afaceri Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului, inaugurează, în localitatea Cumpărătura, judeţul Suceava, primul metru de autostradă construit în Moldova.

Protestul „România vrea autostrăzi”, pe care omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi l-a iniţiat la începutul lunii martie, a adunat zeci de adepţi din întreaga ţară, nu doar din Moldova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri