Explicaţiile TAROM după ce o cursă a fost anulată şi altele întâziate

Data actualizării: Data publicării:
tarom cu steaguri sigla

Flota TAROM are cu un avion mai puţin, motiv pentru care s-au înregistrat probleme vineri. Aeronava care s-a întors joi seară din zbor, la 15 minute după decolare este verificată, anunţă un comunicat al companiei aeriene. Deficitul de avioane a dus la anularea unei curse interne, vineri, şi la întârzieri.

tarom cu steaguri sigla

Comunicatul TAROM:

Astăzi, 14.10.2017, ca urmare a introducerii unei aeronave în control, programul zborurilor TAROM a fost afectat. O aeronavă ATR-72 a companiei TAROM se află în continuare în control, după ce ieri a revenit la sol la 15 minute după decolare. Până la aflarea cauzei şi remedierea situaţiei, aeronava este scoasă din programul de zbor.

Din acest motiv, orarul de zbor s-a decalat şi au fost generate întârzieri de maxim 2 ore şi anularea unei curse. Cursa TAROM, RO 707/8 Bucureşti - Iaşi a fost anulată, pasagerilor urmând a li se oferi asistenţă din partea companiei, conform reglementărilor interne şi internationale. Aceştia au fost reprogramaţi pe următoarea cursă TAROM

spre Iaşi din această seară. Compania TAROM îşi cere scuze şi pe această cale clienţilor săi şi le transmite că siguranţa zborurilor rămâne prioritară.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri