Grindeanu: Ultima dată am mers cu trenul în urmă cu trei-patru luni, spre Sinaia, şi am ajuns mai repede decât cu maşina

Data publicării:
ID199934_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu. Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, luni, că ultima dată când s-a deplasat cu trenul a fost în urmă cu trei-patru luni, spre Sinaia. Ministrul a adăugat că a ajuns pe Valea Prahovei mai repede decât ar fi făcut-o cu maşina.

Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă a călătorit cu trenul de când a preluat portofoliul de la Transporturi, Grindeanu a răspuns: „Da. Am mers spre Sinaia. Am ajuns mai repede pe Valea Prahovei decât cu maşina. Nu am ajuns cu întârziere”.

Despre o călătorie cu trenul şi la Timişoara, ministrul spune că se va întâmpla: „Când o să intre - şi lucrul ăsta se va întâmpla iarăşi în perioada următoare - ca loturile de la Caransebeş la Craiova, unele dintre ele sunt deja în faza de licitaţie, dar toate loturile vor fi lansate. E extrem de importantă această magistrală, se modernizează prin PNRR de la Caransebeş la Arad, cele patru loturi, de la Arad la frontieră, ştiţi că lucrurile sunt deja modernizate, urmând ca legătura pe zona sudică să fie finanţată prin POT. De aceea, îmi doresc ca în perioada imediat următoare toate aceste loturi să fie lansate în licitaţie”.

„Întâmplător sau nu, întâmplător sau nu, pe acea rută, chiar s-a călătorit cât se poate de decent. Am fost şi profesor la Universitate şi se lua destul de greu la mine notă maximă. Tot timpul e loc de mai bine, undeva aşa, la 8 – 9, pe acea variantă unde am fost eu”, a precizat ministrul.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri