Sari la conținut

Incident pe calea ferată: Locomotivă avariată după ce a lovit o vacă

Călătorii unui tren care mergea spre Mangalia au trecut prin momente de panică după ce locomotiva a lovit o vacă. Mecanicul nu a putut să evite animalul de pe şine.

În urma impactului, locomotiva a fost avariată, iar trenul a fost oprit în localitatea Mircea Vodă unde stă deja de mai bine de 40 de minute. Iar pasagerii vor mai avea de suportat cel puţin încă o oră temperaturile ridicate, până când locomotiva va fi înlocuită cu o alta, adusă din Constanţa.

Andrei David, unul dintre pasagerii trenului care circula pe ruta Oradea-Mangalia, a transmis Digi24 mai multe fotografii prin Whatsapp.

Și o altă telespectatoare ne-a trimis un mail în care semnalează situația: „Bună ziua, am vrut sa va informez că mult iubitul CFR iar a dat lovitura. După ce săptămâna trecută si-a pierdut vagoanele, acum, pe ruta Oradea Mangalia stăm în câmp că locomotiva a lovit o vacă. Stăm în căldură, toată lumea e pe afară, bineînțeles nu s-au gândit să vina cu două locomotive pe o rută așa mare, ce contează câteva ore încolo sau încoace? N-ar fi mai bine să-i trimitem la fier vechi cu oameni cu tot?”

Nu uitaţi, dacă şi dumneavoastră aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail (redactie@digi24.ro sau digivox@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. Totodată, ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe Whatsapp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.