Liviu Dragnea a câştigat un pariu pe Facebook, după ce s-a plâns de taxa de pod

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea selfie in masina_fb

Liviu Dragnea critică modul de funcţionare a sistemului de plată prin SMS, la podul de la Feteşti. Într-o postare pe Facebook, liderul PSD a scris că a primit mesaje de la oameni care se plângeau că nu pot plăti taxa prin SMS. Cum mai mulţi oameni au vrut să se convingă că postarea a fost scrisă chiar de şeful PSD, Liviu Dragnea a mai postat un selfie. A revenit mai târziu și a precizat că nu a folosit telefonul la volan, ci a dictat mesajele iubitei sale, Irina Tănase, cu care a petrecut 1 mai la mare.

Liviu Dragnea a câştigat un pariu cu un internaut care l-a provocat pe pagina sa de Facebook, într-un comentariu la postarea prin care se declara nemulţumit că nu se poate plăti taxa de pod la Feteşti prin SMS, să arate dovada printr-un selfie că el îşi scrie singur postările, scrie News.ro.

„Dacă ăsta care cârâie aici este mustăciosul, eu dau o navetă cu bere!! Bă livache, bro, fă un selfie şi fă-mi în ciudă!!”, este comentariul unui internaut la postarea de marţi seară a lui Liviu Dragnea.

Liderul PSD a postat imediat o fotografie cu el la volan, întrebând „cum rămâne cu naveta de bere” promisă şi spunând că îl aşteaptă lunea viitoare la sediul PSD din Kiseleff pentru a aduce berea, iar el va veni cu micii. Dragnea a precizat că toate mesajele i le dictează iubitei sale, Irina Tănase, care le postează, pentru că el conduce maşina.

Liviu Dragnea a revenit cu o actualizare la postarea iniţială, felicitându-i pe agenţii de la Brigada Rutieră pentru eforturile depuse pentru fluidizarea traficului şi spunând că pe drumul dinspre mare spre Bucureşti se circulă destul de bine” având în vedere numărul mare de maşini. Liderul PSD a mai spus că nu el scrie mesajele, ci i le dictează iubitei sale, Irina, care le postează.

„Pe de altă parte, vreau să le mulţumesc agenţilor de la Poliţia Rutieră pentru eforturile deosebite făcute azi pentru fluidizarea traficului. Nu ştiu cum a fost în alte zone, însă pe drumul dinspre mare spre Bucureşti se circulă destul de bine, ţinand cont de numărul uriaş de maşini. Eu chiar acum intru în Bucureşti şi am facut doar două ore! Pentru a nu primi critici sau amendă, că scriu mesaje fiind la volan, vreau să vă spun că eu dictez mesajele şi Irina le postează. Şi acum să vedem cum e traficul prin Bucureşti!”, a spus Dragnea marţi seară pe Facebook.

Internauţii au continuat să lase zeci de comentarii la postarea lui Liviu Dragnea, unii dintre ei cerându-i fotografii cu iubita sa.

Ulterior, pe Facebook a apărut şi un eveniment intitulat "La un mic cu oameni mici - mulţumim grătarăgiului Liviu Dragnea”.

„Pentru a ne demonstra calităţile sale de mare maestru bucătară-grătaragiu, marele fariseu Liviu Dragnea ne-a oferit o invitaţia deschisă la un grătar, grătar pe care s-a pronunţat că-l oferă, mă rog, noi ţinem să-l credem deoarece ştim acest obicei. Mici pentru oameni mici, mici de la oameni mici”, se arată în descrierea evenimentului.

Liderul PSD Liviu Dragnea a scris, marţi seară pe Facebook, că a fost anunţat de mai multe persoane că nu pot plăti taxa de pod la Feteşti prin SMS.

„Mi se pare inadmisibil ca într-o zi cu trafic atât de intens pe autostradă să existe probleme cu sistemul de plată”, susine Dragnea care vorbeşte despre obligaţiile operatorilor de telefonie mobilă. La rândul lor, reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR )anunţă că plata nu se poate face de către clienţii Vodafone, din cauza unor ”probleme tehnice ale acestui operator”, dar taxa de pod poate fi achitată până la ora 23.59 a zilei următoare efectuării trecerii.

„Am primit multe mesaje astăzi de la oameni care se întorceau de la mare, pe Autostrada Soarelui, că nu pot plăti taxa de pod la Feteşti prin SMS, deoarece sistemul nu funcţionează. Mi se pare inadmisibil ca într-o zi cu trafic atât de intens pe autostradă să existe probleme cu sistemul de plata. Totusi, mă întreb şi eu, contractul dintre Compania de drumuri (CNAIR) şi operatorii de telefonie mobilă nu conţine şi nişte obligaţii de ambele părţi? Cetăţenii care nu au nicio vină nu trebuie protejaţi?”, scrie Dragnea pe Facebook.

Reprezentanţii CNAIR au anunţat, printr-un comunicat de presă, că problema a apărut, marţi, începand cu orele 19.00.

„Abonaţii VODAFONE ROMANIA care doresc să achite tariful pentru utilizarea podurilor peste Dunare între Feteşti şi Cernavoda (peaj) nu pot face acest lucru din cauza unor probleme tehnice ale acestui operator de telefonie mobilă. Plata pasjului poate fi însă efectuată prin SMS, la toţi ceilalţi operatori de telefonie mobilă, la care serviciile funcţionează”, se arată în comunicat.

Sursa: News.ro

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri