Lucian Șova, ministrul Transporturilor, nu vrea să demisioneze

Data publicării:
lucian sova ministrul transporturilor
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul transporturilor spune că nu ia în calcul să demisioneze, cu toate că se afla pe lista ministrilor propuşi pentru remaniere. Lucian Şova spune că o va face doar în cazul în care partidul îi va cere public să facă acest lucru. Între timp, acesta a spus pentru Capital.ro că îşi va continua treaba la minister.

lucian sova ministrul transporturilor
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Nu mi s-a cerut oficial demisia. Demisia poate fi o soluție, dar oficial nu mi-a cerut-o nimeni. De asemenea, nu mi s-a reproșat activitatea de la minister. Eu îmi continui programul normal. Azi am fost la întâlnirile stabilite, particip la Guvern împreună cu doamna prim-ministru la întâlnirea cu importanți lideri ai PE în perspectiva preluării de către România a președinției Consiliului UE. Deocamdată, eu îmi fac treaba aici. Cred că am căzut la mijloc. Știu însă că am deranjat cuiburi de viespi pe care nu le-a deranjat nimeni timp de 20 de ani. Așadar, dacă CEX sau președintele partidului îmi vor cere public demisia, o voi scrie imediat”, a spus Lucian Șova.

PSD l-ar vrea în locul lui Lucian Șova pe Dragoș Benea, senator PSD și fost președinte al Consiliului Județean Bacău. Desemnarea acestuia a venit după ce președintele Klaus Iohannis a refuzat numirea lui Olguța Vasilescu la Ministerul Transporturilor.

Citește și Benea, propunerea pentru Transporturi: Autostrada Tg Mureș - Iași nu se va face niciodată

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri