Lucian Șova, scos din minister de către remaniere: „Sunt extrem de nemulţumit de A3”

Data publicării:
sova lucian

După ce în septembrie 2018 spunea că „își asumă” data de 1 decembrie pentru deschiderea ieșirii autostrăzii A3 din București, ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova, a inspectat, luni, şantierul autostrăzii A3, la intrarea în Bucureşti. La începutul anului ministrul Șova spunea însă că nu va fi văzut prea des pe teren, căci timpul lui este scump. "Minutul unui ministru este prea scump pentru a petrece ore în şir călătorind", spunea atunci Șova.

El s-a declarat ”extrem de nemulţumit”. Şova a afirmat că va lua ”cele mai severe măsuri” împotriva constructorului care nu a întâmpinat alte probleme decât ”lene şi slabă mobilizare”.

Şova s-a deplasat, luni, pe şantierul autostrăzii A3, la intrarea în Bucureşti, la intersecţia cu Şoseaua Petricani pentru a inspecta lucrările şi dacă termenul de 1 decembrie va fi respectat.

"Am venit să evaluez, dacă va fi respectat termenul de 1 Decembrie. Sunt extrem de nemulţumit de modul în care antreprenorul îşi îndeplineşte obligaţiile. Voi lua cele mai severe măsuri împotriva acestui constructor. Lucrările au întârziat din cauza lenei şi a slabei mobilizări, pentru că, de 5 luni, nu mai are nicio barieră administrativă. (...) Vreau ca înainte de sărbătoarea naţională să deschidem traficul pe acest segment", a declarat ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova.

Lucrările sunt făcute de asocierea formată din firma Euconstruct Trading 98, aflată în insolvență și deținută de Dan Beșciu, și Aktor Grecia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri