Metrorex, pregătită cu trenuri suplimentare pentru sâmbătă

Data publicării:
Aglomeratie metrou Unirii 1 190717 (1)

Stația Piața Victoriei nu va fi închisă sâmbătă, însă nu este exclusă închiderea stației la solicitarea instituțiilor abilitate să asigure ordinea publică.

”Societatea noastră este în continuă legătură cu reprezentanții instituțiilor abilitate în asigurarea ordinii și siguranței publice. Decizia de închidere a stației va fi luată doar la solicitarea acestora, pe perioadă limitată, și numai în vederea asigurării siguranței călătorilor ”, spune Metrorex intr-un comunicat de presă remis vineri.

Totodată compania are în vedere introducerea de trenuri suplimentare în circulație în funcție de fluxul de călători. ”Ca măsuri pentru fluidizarea traficului, Metrorex a luat deja decizia suplimentării personalului de exploatare în vederea introducerii de trenuri suplimentare în circulație, în functie de fluxul de călători”, spune Metrorex. Pentru sâmbătă în Piața Victoriei sunt programate trei mitinguri, respectiv cele de susținere a PSD, a LGBT, precum și marşul ”normalităţii”, organizat de Partidul Noua Dreaptă.

.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri