Ministrul Cuc a mers cu trenul la Constanţa. Ce a constatat la casa de bilete, în Gara de Nord

Data actualizării: Data publicării:
cuc gara nord fb 2

Ministrul Transporturilor a ajuns la Constanţa... cu trenul. A vrut sa verifice starea infrastructurii feroviare. Răzvan Cuc a mers cu un tren InterRegio care a plecat la ora 9:30 din Bucureşti şi a ajuns la Constanţa cu 6 minute mai devreme decât era planificat. Ministrul s-a declarat mulţumit de condiţiile din tren şi de drum. În plus, a promis finanţare pentru îmbunătăţirea şi modernizarea liniei de cale ferată Constanţa-Mangalia.

cuc gara nord fb 1
cuc gara nord fb 1

Galerie FOTO: Răzvan Cuc, în Gara de Nord

Câteva ore mai târziu, el a explicat de ce a ales să meargă la Constanţa: pentru că mulți români i-au transmis sesizări cu privire la modul cum se călătorește pe această rută.

Ministrul a povestit ce a găsit în Gara de Nord. El s-a declarat mulţumit de activitatea de la casa de bilete, dar dezamăgit de întreaga gară, care „nu arătă chiar cum ar trebui”.

Zilele acestea voi avea o discuție cu cei ce gestionează Gara de Nord pentru ca, printr-un program de investiții, să schimbăm în cel mai scurt timp aspectul acesteia. În afară de investițiile necesare care trebuie efectuate de CFR Infrastructură, nu pot să nu remarc faptul ca mulți dintre călătorii care tranzitează Gara de Nord contribuie la aspectul acestei infrastructuri.  Să ai coșul de gunoi în fața ta și să alegi să arunci gunoiul pe jos e semn că nu ai ajuns sau nu vrei să fii civilizat”.

El a apreciat comportamentul angajaţilor din tren, de la mecanicul de locomotivă, până la controlori.

Referitor la CFR Călători am și vești foarte bune: prin Programul de guvernare PSD-ALDE și prin bugetul alocat în acest an s-a stabilit cumpărarea de către Autoritatea de Reformă Feroviară a unui număr important de rame electrice de care va beneficia și CFR Călători.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În discuțiile de azi cu pasagerii aceștia mi-au spus că trenurile, pe ruta Ploiești – București, întârzie de fiecare dată. Acest lucru nu trebuie să continue și de aceea voi avea o discuție cu cei de la CFR Infrastructură pe această temă”, a mai scris Răzvan Cuc pe pagina sa de Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri