Ministrul Transporturilor a mers pe șantierul centurii Timișoara Sud: „În două săptămâni s-au montat doar 22 de grinzi”

Data actualizării: Data publicării:
Șantierul variantei ocolitoare Timișoara Sud.
Șantierul variantei ocolitoare Timișoara Sud. Foto: Facebook/Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a făcut o vizită pe șantierul Variantei Ocolitoare Timișoara Sud. Într-o postare pe Facebook, Grindeanu a precizat că este nemulțumit de evoluția lucrărilor și a cerut ca proiectul să fie monitorizat de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP).

„O nouă verificare a lucrărilor pe șantierul Variantei Ocolitoare Timișoara Sud. Sunt nemulțumit de evoluția lucrărilor. În două săptămâni s-au montat doar 22 de grinzi”, a scris ministrul Transporturilor pe contul său de Facebook.

Sorin Grindeanu le-a cerut reprezentanților Direcției Regionale de Drumuri și Poduri să monitorizeze lucrările și a anunțat că va reveni pe șantier.

„Vreau monitorizarea proiectului de DRDP Timișoara. Peste 2 săptămâni voi reveni să verific șantierul, în alt punct”, a adăugat Grindeanu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ministerul Transporturilor a emis anul trecut autorizaţia de construire pentru proiectarea şi execuţia variantei de ocolire Timişoara Sud, în lungime de aproape 26 de kilometri.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri