Ministrul Transporturilor: Statul paralel, vinovat de lipsa drumurilor

Data actualizării: Data publicării:
razvan cuc fb

Ministrul Transporturilor a găsit vinovatul pentru lipsa autostrăzilor şi pentru întârzierile diferitelor proiecte de infrastructură: Statul paralel, care teroriza oamenii.

Directorul CNAIR de la acel moment a creat un capitol de rezerve de implementare, care să se constuituie într-o sumă de bani care să fie accesată în momentul în care apar aceste probleme şi să nu semnăm un act adiţional care să depăşească acel procent de 10%, pentru că ştiţi cum e - tuturor le e frică, chiar dacă facem un lucru bun pentru ţară, oamenii, din diverse motive, erau terorizaţi de statul paralel, ca să fim mai exacţi şi de tot felul de ameninţări, că dacă semnezi te duci la puşcărie şi aşa mai departe”, a declarat Răzvan Cuc, ministrul transporturilor.

El a făcut referire la drumul expres dintre Craiova şi Piteşti. Cu o lungime totală de 120 de kilometri, drumul expres are deja constructori pentru două din cele patru loturi. Pentru restul, licitaţia va fi relansată în aprilie, după ce instanţa a anulat procedura iniţială din cauza unei clauze privind fondul de 10 la sută din valoarea contractului pentru cheltuieli neprevăzute.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri