Nici nu a fost inaugurată, că a şi intrat în reparaţii. Pericolul care îi pândea pe şoferi pe Sebeş-Turda

Data publicării:
autostrada

O porţiune din autostrada Sebeş - Turda este reparată după ce a fost terminată, şi înainte să fie inaugurată. Compania de Autostrăzi a descoperit că o porţiune are diferenţe de nivel care ar pune în pericol şoferii.

După lungi negocieri, contructorii au acceptat să îndrepte greşeala pe cheltuiala lor.

Constructorul s-a întors pe tronsonul de autostradă dintre Decea şi Aiud după aproape opt luni de când anunţase autorităţile că şi-a terminat treaba.

La recepția oficială din luna ianuarie au fost găsite probleme precum exces de bitum sau o planeitate greşită a asfaltului pe mai multe porțiuni.

Tocmai din acest motiv autorităţile au refuzat să semnze actele de recepţie până nu se îndreaptă lucrurile pe tronsonul de trei kilometri şi jumătate.

Alin Şerbănescu, purtător de cuvânt al CNAIR: „Frezarea suprafeţelor cu neconformităţi şi înlocuirea covorului asfaltic. Noi aşteptăm să finalizeze lucrările, să ne notifice că au finalizat lucrările, pentru ca noi să facem recepţia”.

Până se repară porţiunea de autostradă construită greşit, şoferii pierd timp şi bani pe drumul naţional sufocat de aglomeraţie.

Constructorul a promis că bucata de autostradă va fi perfectă până la sfârşitul lunii. Când totul va fi gata, şoseaua rapidă Sebeş - Turda va lega A1 de A3.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri