Sari la conținut

O companie aeriană germană renunță la România

Compania aeriană Air Berlin, care operează doua curse zilnice pe ruta București-Berlin, se va retrage de pe piața româneasca, potrivit presei internaționale. Decizia este parte a unui proces de restructurare dupa pierderile suferite de companie.

Transportatorul aerian nu a facut însă niciun anunț oficial în acest sens. Potrivit profit.ro, din 26 februarie nu vor mai putea fi rezervate bilete.

Timp de mai mulți ani, Air Berlin a fost singura companie aeriană care oferea zboruri directe între București și capitala Germaniei.

Din toamnă, însă, pe aceeași rută a început să opereze și transportatorul low-cost Ryanair. Acesta a anunțat deja ca oferă, pentru doar, 10 euro locuri în propriile avioane clienților Air Berlin ale căror curse se vor anula.

Air Berlin este a doua companie care renunță la zborurile din România în februarie, după ce recent și Alitalia a decis retragerea.

Sursa: Digi24 TV

Pe aceeași temă

Cai troieni?

Şeful formal şi şeful real al Guvernului de la Bucureşti au păşit într-un teritoriu cu numeroase necunoscute, în care...