Parcare gratuită pentru șoferii care au abonamente de metrou, la terminalul Străulești

Data publicării:
straulesti

Șoferii care au abonamente lunare sau anuale la metrou vor beneficia de parcare gratuită la Terminalul Multimodal Străuleşti, începând din 1 martie, potrivit unui comunicat Metrorex.

În cadrul acestui program-pilot, deţinătorii de abonamente Metrorex primesc parcare gratuită în Terminalul Multimodal Străuleşti pentru un interval zilnic de până la 13 ore, între orele 06:00-21:00.

În cazul depăşirii intervalului orar sau a duratei maxime de 13 ore a staţionării gratuite, şoferii vor achita integral preţul de parcare corespunzător staţionării, menţionează Metrorex. Pentru restul utilizatorilor parcării, tariful va rămâne în continuare la 0,5 lei/oră.

Scopul derulării proiectului-pilot este de a identifica modalităţi concrete de creştere a gradului de utilizare a parcării Park&Ride de la Terminalul Multimodal Străuleşti, prin introducerea unor noi variante de tarifare, menţionează Metrorex.

De asemenea, pentru o analiză exactă a oportunităţii proiectului, Metrorex va realiza un sondaj de opinie în legătură cu beneficiile şi gradul de satisfacţie al călătorilor cu metroul privind modalitatea de exploatare a parcării de tip Park&Ride.

Terminalul Multimodal Străuleşti oferă călătorilor acces la transportul cu metroul, la transportul local public de suprafaţă (STB), parcare de tip Park&Ride şi săli de aşteptare. Terminalul Multimodal Străuleşti are acces direct în staţia de metrou Străuleşti şi este prevăzut cu scară rulantă, lift şi trotuar mobil.

Editor web: A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri