Primele zboruri externe din Oradea

Data actualizării: Data publicării:
avioane ryanair
Ryanair nu va mai oferi zboruri la prețuri mici din cauza prețului crescut la combustibil, a declarat pentru BBC șeful companiei aeriene. FOTO: Facebook Ryanair

Veşti bune pentru cei din vestul ţării. Orădenii şi nu numai vor putea zbura cu avioanele unei companii low-cost către două destinaţii importante din Spania şi Italia, Barcelona si Milano.

Ryanair avioane

În prezent, de pe Aeroportul din Oradea sunt operate doar curse interne către Bucureşti.

Biletele pentru cursele externe sunt deja disponbile pe site-ul companiei, la preţuri începând cu 20 de euro, în care este inclus un bagaj de mână de până la 10 kilograme.

Avioanele vor decola spre cele două destinaţii din 26 martie 2017, în fiecare zi de miercuri şi duminică.

Rutele noastre către Barcelona Girona și Milano Bergamo sunt alegerea ideală pentru călătorii business și de agrement, și urmăresc anunțurile noastre recente de creștere în România - la începutul lunii am deschis o nouă bază la Timișoara, urmând ca la sfârșitul lunii octombrie să inaugurăm și baza noastră din București”, declară Denis Barabas, Sales & Marketing Executive pentru România, Ryanair.

Compania estimează un flux de 60.000 de pasageri pe an. Pista aeroportului din Oradea a fost modernizată anul trecut printr-un proiect european în valoare de 19 milioane de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri