Primul zbor direct între România și Georgia

Data actualizării: Data publicării:
WIZZ_Otopeni_Kutaisi

România va fi legată direct de Georgia printr-o cursă de avion, a anunțat joi Wizz Air. Compania a precizat că primul zbor între București și Kutaisi va avea loc pe 3 iulie 2018.

Primul zbor între București și Kutaisi, capitala legislativă a Georgiei, va fi pe 3 iulie. Vor fi trei curse pe săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă, iar prețul unui bilet va porni de la 109 lei (un singur segment, toate taxele obligatorii incluse și bagaj de mână).

Călătorii WIZZ aflați în căutare de peisaje de poveste care îți taie respirația, cu podgorii întinse, cu biserici milenare sau străzi ascunse, ar trebui să aleagă Georgia. Orașul Kutaisi este unul dintre cele vechi orașe din lume, cu locuri speciale ca, de exemplu, mănăstirea Gelati sau catedrala Bagrati, ambele aflate în patrimonial mondial UNESCO și unele dintre destinațiile favorite ale turiștilor. În același timp, Kutaisi este poarta de intrare a Georgiei, poate unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ, cu un împăienjeniș de poteci atât de apreciate de turiști pentru drumeții, pentru curse cu bicicleta, pârtii de schi sau locuri de rafting sau călărie”, se arată într-un comunicat al Wizz Air.

„Suntem încântați să anunțăm astăzi noua rută WIZZ de la București la Kutaisi, Georgia. În timp ce aceasta reconfirmă angajamentul nostru în regiune, suntem nerăbdători să oferim și mai multe oportunități interesante care să răspundă cât mai bine așteptărilor clienților. Călătorii români pot ajunge acum într-una dintre cele mai vechi orașe ale Europei, în doar câteva ore, și pot vizita Georgia fie într-un city break sau într-o călătorie de afaceri, cu tarife ce pornesc de la doar 109 RON*. Aceasta este singura conexiune directa între România și Georgia și ne așteptăm să susțină turismul în ambele sensuri și să încurajeze relațiile de afaceri între cele două țări”, a spus Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications (interimar).

Wizz Air are în prezent peste 140 de rute către 22 de țări de pe 10 aeroporturi românești.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri