Proiectul pentru Centura Sucevei a fost făcut greșit

Data actualizării: Data publicării:
rayvan cuc

Proiectul la șoseaua de centură a Sucevei, început cu surle şi trâmbiţe pe 15 martie, a fost făcut greșit, iar acum constructorii trebuie să repare greșeala.

E vorba despre consolidarea unui tronson, lucrare pentru care ministrul Răzvan Cuc spune că nu caută vinovați, ci soluții. Până acum, şoseaua de centură a municipiului Suceava, începută în urmă cu mai bine de 10 ani, a înghiţit peste 700 de milioane de lei. Lucrările ar urma să fie gata până la mijlocul lunii septembrie.

Nici Zidul Morții de la Suceava, acel sens giratoriu din beton, unde și-au pierdut viața cinci oameni până acum, nu a fost cea mai bună soluție, a admis ministrul Transporturilor.

Problema, spune Răzvan Cuc, va fi remediată prin suplimentarea stâlpilor de iluminat cu panouri fotovoltaice, astfel încât zidul să fie mult mai vizibil.

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor: "E un proiect care a început în 2009, acuma... mă concentrez mai mult pe finalizarea acestor obiective pentru că dacă ar fi să trag la răspundere toate proiectele pe care le-am găsit blocate... ar trebui să-mi dedic viața doar sesizărilor și plângerilor".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri