Promisiuni în Bucureşti - un pod nou nouţ în una dintre cele mai aglomerate zone

Data publicării:
pod doamna ghica

După ani de amânări, Pasajul Doamna Ghica-Colentina va fi construit de firma Primăriei Generale. Decizia a fost luată de Gabriela Firea, care a făcut anunţul printr-o postare pe Facebook. Ea spune că a încredinţat proiectarea şi construcţia podului de peste 200 de metri, Trustului de Clădiri Metropolitane București. Primarul promite că la anul, construcţia va fi gata, însă până atunci, zona rămâne una în care şoferii pierd zeci de minute stând pe loc.

Sectorul doi al Capitalei, în una dintre cele mai aglomerate zone din Bucureşti. Primăria promite că aici, la anul, va fi un pod nou nouţ care va rezolva problema traficului.

„Contractul presupune proiectarea, care va dura trei luni de zile şi execuţia lucrărilor, estimată la 12 luni. Proiectul va începe din zona intersecției străzii Doamna Ghica cu Bulevardul Lacul Tei. Accesul spre pasaj va fi reconfigurat, iar partea carosabilă va fi extinsă de la patru benzi la şase benzi.”, scrie Gabriela Firea, pe Facebook.

Proiectul va costa aproape 28 de milioane de euro, bani de la bugetul local. Până la finalizarea lui însă, şoferii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

Prima dată când Primăria a promis că va construi un pod în zona Doamna Ghica a fost în urmă 10 ani, în timpul mandatului lui Adrian Videanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri