Reacția Wizz Air după alerta cu bombă. Pe aeroportul din Varșovia zborul e dat cu întârziere

Data actualizării: Data publicării:
wizz air

Alerta cu bombă într-un avion WizzAir a fost confirmată de compania aeriană, afirmând că situația de acum este de competența autorităților.

Linia aeriană spune că verificarea aeronavei și bagajelor este în curs, iar siguranța și securitatea rămân principalele priorități ale Wizz Air. "Zborul Wizz Air W6 1576 de la Kutaisi (Georgia - n.red.) la Varșovia, din 25 octombrie, a fost redirecționat la București din cauza unui apel suspect care a fost recepționat de Aeroportul din Kutaisi. Echipajul a acționat în conformitate cu procedurile de operare, iar aeronava a aterizat fără probleme la București. Toți pasagerii și echipajul au fost debarcați și a fost initiată verificarea aeronavei și a bagajelor, aceasta fiind în curs. Siguranța și securitatea rămân principalele priorități Wizz Air iar compania  nu tolerează nicio tentativă de periclitare a acestora. Situația este de acum de competența autorităților", spun reprezentanți ai liniei aeriene.

Un avion al companiei WizzAir care venea de la Kutaisi, Georgia, și se îndrepta spre Varșovia a efectuat o aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni din București, după o alertă cu bombă la bord.

Potrivit surselor www.digi24.ro, o femeie a fost cea care a anunțat, telefonic, prezența unei presupuse bombe la bord. Aceasta a contactat telefonic aeroportul din Kutaisi. Este vorba despre zborul W6 1576. 

Citește aici mai mult despre incident.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri