Record. Zbor non-stop de 15.000 de kilometri

Data actualizării: Data publicării:
zbor avion somn
FOTO; Shutterstock

Zborul va dura 19 ore.

zbor avion somn
FOTO; Shutterstock

Numărătoarea inversă pentru cel mai lung zbor non-stop din lume a fost dată joi, zi în care a început un nou serviciu Singapore-New York, potrivit BBC.

Singapore Airlines relansează serviciul la cinci ani după ce acesta a fost retras din cauza faptului că a devenit prea scump. Zborul va acoperi mai mult de 15.000 km și este programat să dureze puțin sub 19 ore.

Qantas (Australia – n.red.) a lansat un serviciu non-stop de 17 ore de la Perth la Londra la începutul acestui an, în timp ce Qatar oferă un zbor de 17,5 ore între Auckland și Doha. Ce căutare au avut biletele? Zborul de la Aeroportul Changi Singapore la aeroportul internațional din New Jersey din Newark va avea loc în mijlocul unei publicități intense. Singapore Airlines (SIA) a declarat că există cerere venită din partea clienților ce caută servicii non-stop care ajută la reducerea timpilor de călătorie în comparație cu zborurile care au o escală.

Compania aeriană a declarat pentru BBC că locurile pentru clasa business pentru zbor au fost rezervate în întregime. Cu toate acestea, au existat "un număr foarte limitat" de locuri de „economie - premium” rămase. Compania aeriană nu intenționează să ofere rezervări pentru o categorie „economic” pe traseu.

Un bilet pentru clasa business va permite pasagerilor să ia două mese și să aleagă momentul în care sunt serviți, plus băuturi răcoritoare între ele. Ei vor avea, de asemenea, un pat să doarmă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri