Restricţii de circulaţie pentru autovehiculele de mare tonaj Ungaria

Data publicării:
Israeli Farmers Blockade Gaza Strip Over Palestinian Rocket Attacks
Foto: Guliver/GettyImages

Circulaţia autovehiculelor de mare tonaj va fi restrictţionată pe teritoriul Ungariei începând de sâmbătă seară şi până luni seară, măsura fiind luată de autorităţile ungare întrucât în această perioadă credincioşii catolici şi ortodocşi sărbătoresc Rusaliile, anunţă Poliţia de Frontieră.

Israeli Farmers Blockade Gaza Strip Over Palestinian Rocket Attacks
Foto: Guliver/GettyImages

Potrivit sursei citate, autorităţile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, prin Punctul de Contact Comun Artand, că în perioada 3 iunie, ora 23.00 (ora României) - 5 iunie, ora 23.00 (ora României) pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone. În această perioadă, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiei de circulaţie pe drumurile publice.

Măsura este luată de autorităţile ungare întrucât în această perioadă credincioşii catolici şi ortodocşi sărbătoresc Rusaliile.

În această perioadă, traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura în condiţii normale, mai spune Poliţia de Frontieră.

Sursa citată mai precizează că Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea ţine permanent legătura cu autorităţile de frontieră ungare pentru stabilirea unor măsuri comune, astfel încât, la ridicarea restricţiilor de circulaţie pentru  automarfare de pe teritoriul Ungariei, controlul de frontieră să se desfăşoare operativ ( redirecţionarea TIR-urilor spre toate punctele de frontiera de la graniţa comună).

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri