Ministru nou la Transporturi. Primele demiteri

Data actualizării: Data publicării:
gara de nord bucuresti

Șeful Gării de Nord, Mihai Cândea, și directorul Regionalei CF București, Laurențiu Maraloi, au fost schimbați din funcții după ce ministrul Transporturilor, Felix Stroe, s-a declarat nemulțumit de modul de administrare și de întreținere a Gării de Nord.

Decizia vine după ce Digi24 a semnalat săptămâna trecută, în campania dedicată gărilor din România, situaţia precară a celei mai importante porţi feroviare din ţară.

„În această dimineață, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a decis schimbarea din funcție a directorului Regionalei Căi Ferate București și a șefului Gării de Nord. Ministrul Transporturilor s-a declarat total nemulțumit de modul de administrare și de întreținere a Gării de Nord și a dispus demiterea imediată a celor doi reprezentanți ai Regionalei de Căi Ferate București: Laurențiu Maraloi, directorul Regionalei CF București, și Mihai Cândea, șeful Gării de Nord”, informează, luni Ministerul Transporturilor printr-un comunicat de presă.

Activitatea Regionalei CF București va fi coordonată de Marcel Pioaru, șeful Serviciului de Siguranță a Circulației, iar Mihai Tănase, șef adjunct Gara de Nord, va conduce provizoriu activitatea în stația București Nord.

Surse: Digi24, Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri