TAROM reintroduce o cursă internă, sistată în martie

Data actualizării: Data publicării:
tarom aterizare timisoara

O cursă TAROM pe ruta Bucureşti - Timişoara, care a fost sistată în martie, va fi reintrodusă de duminică. Zborul va decola din Otopeni seara, cursa retur va avea loc dimineață din Timişoara.

tarom boeing 737 wiki
Foto: Wikipedia

După o serie de negocieri între conducerea Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara şi reprezentanţii companiei TAROM, cursa zilnică 609/610 Otopeni- Timişoara și retur va funcţiona începând cu sezonul de iarnă.

„A fost o mare pierdere pentru pasageri faptul că în sezonul precedent, compania a decis retragerea acestor zboruri, datorită unor condiţii obiective. Ne bucurăm că reprezentanţii companiei au fost deschişi la negocierile cu administraţia aeroportului şi au înţeles importanţa acestei curse pentru cetăţenii din vestul ţării şi, astfel, acest zbor va fi reintrodus începând chiar de duminică. Este o cursă cu un orar foarte util pentru cei care au zboruri de conexiune spre alte destinaţii din lume în cadrul alianţei Sky Team, dar şi pentru oamenii de afaceri cu un program foarte încărcat”, a declarat directorul aeroportului din Timişoara, Daniel Idolu, potrivit News.ro.

Astfel, zborul va decola din Otopeni la ora 21:25 şi va avea sosirea la Timişoara la ora 22:40, unde va staţiona peste noapte. Cursa retur va avea loc a doua zi dimineaţa, cu plecare din Timişoara la ora 6:00 şi sosire în Bucureşti la 7:10.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri