Sari la conținut

Vagoane suplimentare pentru trenuri în perioada Crăciunului

Mai multe trenuri de călători care pleacă din Bucureşti pe rutele cele mai solicitate, printre care Craiova, Arad, Satu Mare, Vatra Dornei, Suceava, Iaşi, Timişoara Nord, Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca şi Constanţa, au vagoane suplimentare în perioada Crăciunului.Toate agenţiile de voiaj CFR Călători sunt închise în 25 şi 26 decembrie.

gara tren cfr calatori - captura digi24

Potrivit CFR Călători, în perioada sărbătorilor de iarnă, până în 2 ianuarie 2017, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute, respectiv din Bucureşti spre cele 11 oraşe, vor fi suplimentate cu vagoane clasă, vagoane de dormit şi cuşete, potrivit News.ro.

Peste 130 de trenuri InterRegio au tarife mai mici, aferente rangului de tren Regio, atât la bilete cât şi la abonamente. De asemenea, la unele trenuri InterRegio de pe rutele Bucureşti - Galaţi, Galaţi - Buzău, Braşov - Iaşi, Oradea – Cluj-Napoca, Cluj-Napoca - Salonta şi retur, preţurile biletelor de clasa a doua, la tarif întreg (adult şi copil), au reduceri între 10 şi 35%. Biletele pot fi cumpărate şi online, de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, cu o reducere suplimentară de 5%, la verificarea în tren fiind necesară doar prezentarea id-ului de bilet primit pe e-mail, a precizat sursa citată.

Călătorii pot obţine informaţii despre circulaţia trenurilor de pe pagina de internet www.cfrcălători.ro sau la numărul de telefon 021/9521.