VIDEO. Autobuz STB inundat: „Puteți înota”

Data publicării:
inundatie-autobuz-stb

Un autobuz al Societății de Transport București a fost inundat, vineri după-amiază, în urma ploii torențiale. Imaginile au fost surprinse în cartierul Colentina.

Capitala a fost vineri după-amiază sub o avertizare cod portocaliu de averse cu caracter torențial. Ploile au creat probleme în aproape tot orașul, străzile fiind inundate iar traficul desfășurându-se cu dificultate. 

Au fost problemele și la unele stații de metrou, dar și la suprafață. Un autobuz de pe linia 182 al STB a fost inundat, călătorii fiind nevoiți să circule cu picioarele pe sus pentru a nu se uda.

Imaginile au fost surprinse de Elena Franchini în cartierul Colentina: „Într-o zi de “potop”, cu canalizările înfundate, în capitala țării ce deține Presedinția la Consiliul Uniunii Europene puteți înota direct în autobuz.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit ApaNova, în urma ploii torențiale din Capitală, cantitatea de apă acumulată în unele cartiere bucureștene a fost una uriașă. Astfel de ploi apar o dată la 50 sau chiar 100 de ani, precum cea din cartierul Pantelimon, precizează sursa citată.

ApaNova arată că în numai 30 de minute, în cartierul Pantelimon s-au acumulat 50 de litri/mp, iar în ceea ce privește intensitatea, aceasta corespunde unor ploi cu probabilitatea de apariție de una la 100 de ani.

Totodată, o ploaie precum cea din Colentina apare o dată la 50 de ani.

Meteorologii au emis cod portocaliu de ploi pentru Capitală valabil vineri, până la ora 19:30. Se vor semnala descărcări electrice, grindină și intensificări ale vântului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri