VIDEO | Bulevard ca după război, în centrul Capitalei. Oficialii nu comenteză situația

Data actualizării: Data publicării:
groapa1

Un bulevard care ar trebui să fie cartea de vizită a oraşului arată ca la finalul unui război. Bulevardul Unirii e plin de gropi iar unele au 20 de centimetri adâncime. Cei care decontează situaţia sunt desigur şoferii, care primesc facturi considerabile la service.

Sunt sunete care-l dor pe orice şofer. Iar în centrul Capitalei, pe bulevardul Unirii, ca să nu le auzi trebuie să faci slalom printre gropi.

Dan Trifu, președinte Eco Civica: Era o gropiță atât de mică! Acum uite cum a ajuns! Vedem și din ce este constituită! Ăsta este materialul cu care s-a refăcut groapa! Se și vede perimetrul și nu știu de unde a apărut și țeava aceasta în mijlocul asfaltului. Vedeți ce probleme de trafic crează și avariază și mașinile.

Cu o adâncime apreciabilă, groapa din apropierea Tribunalului Bucureşti e o capcană pentru şoferii de autobuz. Din cauza traficului intens, autobuzele nu pot trece pe cealaltă bandă pentru a o evita.

Șofer autobuz: Pfoai, nenorocire! Am anunțat-o și noi pe stație, anunță și ai noștri mai departe, dar nu a venit nimeni să o repare. Mergeți și la cealaltă stație să vedeți ce cratere sunt și acolo. Suntem în centrul Bucureștiului. Așa este tot bulevardul, varză! Nu știu ce fac, de ce nu vin să repare!
Reporter: Ați anunțat demult?
Șofer autobuz: Sunt anunțate de vreo două luni de zile gropile astea și nu vine nimeni să le repare!

Oamenii spun că bulevardul ar trebui să arate impecabil, fiind în zonă turistică:

- E o lipsă de atenție, un dezinteres total! Este foarte bună ca să strici un cauciuc, să strici o mașină!
- Mi se pare ceva obișnuit în București, ca peste tot! E plin Bucureștiul de gropi de genul, de cratere care distrug mașinile.
- O lopată de asfalt să pună aici! Uite cum îți strici roțile. Toate mașinile scârțâie din toate încheiturile când trec pe aici! În mijlocul Bucureștiului!

Până la aceasta oră oficialii Primăriei Capitalei nu au comentat situația.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri