VIDEO Drive-test pe Autostrada Sebeș-Turda. Pro Infrastructura: “Este pregătită traficului rutier”

Data publicării:
autostrada

Autostrada A10 între nodurile Turda și Aiud este pregătită pentru a primi traficul rutier, așa cum demonstrează o filmare de la bordul unei mașini, anunță membrii Asociației Pro Infrastructură (API).

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere tergiversează recepția și deschiderea a 28,75 km pe loturile 3 (Tirrena Scavi) și 4 (Porr), deși se poate circula în perfectă siguranță cu viteza maximă permisă pe autostradă atât pe tronsonul Decea-Turda, precum și pe Decea-Aiud, acesta din urmă fiind gata încă de la finalul lunii noiembrie 2017. În cadrul discuțiilor din ultimele luni dintre CNAIR, constructorul Porr și consultantul de pe lotul 4, data pentru efectuarea recepției la terminarea lucrărilor pe acest contract a fost stabilită pentru ziua de 15 februarie. Constructorul a confirmat în repetate rânduri această dată, asumându-și că va finaliza în timp util lucrările supuse recepției. CNAIR a promis că va efectua testele necesare și că se va prezenta cu rezultatele obținute. Însă oficialii CNAIR nu au ajuns pe șantier”, spune API.

Membrii ONG-ului spun că lucrările aferente autostrăzii au fost finalizate.

Sursa: monitorulcj.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri