VIDEO. Încă un autobuz Otokar s-a stricat în trafic

Data actualizării: Data publicării:
autobuz-otokar-defect

Un autobuz Otokar s-a defectat vineri pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală. Autobuzul s-a stricat în mijlocul străzii și, potrivit imaginilor, a blocat o bandă de mers. Ieri, un alt autobuz Otokar a fost inundat cu apă clocotită de la instalația de încălzire.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginile au fost postate de consilierul general Ciprian Ciucu: „S-a mai stricat unul. Nu, nu este o conspirație a universului împotriva FIREA/PSD. Sunt doar proaste și scumpe. Atât poate Firea de la PSD”.

Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, a precizat că „scena a fost filmată în timp ce mergeam să depunem dosarele pentru acțiunea noastra în instanță împotriva companiilor lui Firea. Chiar e o conspirație potrivită!”

Călătorii au fost evacuați în siguranță și au început să fotografieze de pe marginea drumului.

Joi, zeci de călători au fost evacuați dintr-un autobuz Otokar după ce instalația de încălzire s-a stricat, iar autobuzul a fost inundat de apă clocotită. 

Nu este prima dată când apar probleme. Unul dintre autobuzele noi s-a stricat chiar în prima zi pe traseu, pe 1 decembrie. Ușa de la cabina șoferului a rămas blocată. De asemenea, sindicaliștii din Societatea de Transport București spun că noile autobuze au mai multe probleme tehnice. 

Primăria Capitalei a negat până acum că ar fi existat aceste incidente și defecțiuni. Anul viitor, în București vor ajunge alte 300 de astfel de autobuze.

Citiţi şi: Dragnea îşi pregăteşte plecarea de la putere. Şi întoarcerea. Ca preşedinte

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri