VIDEO. Ministrul Cuc rupe un contract în fața presei

Data actualizării: Data publicării:
cuc

Gest teatral al ministrului transporturilor, Răzvan Cuc. El a rupt în fața camerelor de luat vederi un contract pentru construcția unei șosele de centură.

Este vorba despre o porțiune de trei kilometri din centura care ar trebui să ocolească orașul Mihăilești, din județul Giurgiu.

Răzvan Cuc s-a enervat că a găsit doar o mână de muncitori pe șantier. În plus, ministrul spune că va proceda la fel cu fiecare contract pe care constructorii nu îl respectă.

Centura orașului Mihăilești trebuia să fie gata acum doi ani.

„Am spus că nu voi tolera nemobilizarea în șantier. Vedeți și dvs că mobilizarea aici este nu slabă, foarte slabă (...) Am văzut vreo patru utilaje pe șantier, nu știu, vreo 10 oameni, eu cred că constructorii își bat joc de români, unii dintre ei, își bat joc de Ministerul Transporturilor și decizia cred că este una simplă, domnul director (Narcis Neaga, directorul CNAIR - n.r.): eu în momentul de față (rupe contractul - n.r.) înmânez foile și astăzi, nu mâine, deci astăzi reziliați contractul. Nu mai tolerez absolut niciun derapaj. Dacă nu sunt toate utilajele pe care și le-au asumat la fața locului, pleacă acasă toate companiile”, a spus Răzvan Cuc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri