VIDEO. Ministrul Transporturilor: „A luat cineva șpagă de la ei? Nu mai prind nicio lucrare!”

Data actualizării: Data publicării:
razvan cuc tecuci

Declarație uluitoare a ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, făcută pe un șantier, în prezența mai multor reprezentanți ai CNAIR și ai presei. El a vorbit fără menajamente despre o presupusă șpagă neîncasată, altfel că a cerut să fie reziliat un contract.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

UPDATE: Reacția Ministrului Transporturilor, după filmarea în care vorbea de șpăgi

Declarația a fost făcută pe 1 iunie anul acesta, când Răzvan Cuc a vizitat șantierul centruii ocolitoare a Tecuciului.

Ce facem, stăm și ne uităm? Și citim clauzele din contract? Lucrurile sunt simple! Nu e nevoie să ne complicăm. Cineva de la companie a luat șpagă de la ei? Sunt istorie atunci! Nu mai prind nicio lucrare... la nicio lucrare să-i mai văd. Dar la niciuna! Ce tot discutăm atâta! Stau eu în fața constructorului și mă rog în genunchi, îi dau banii și el nu construiește? Suntem tâmpiți?!”, a declarat Răzvan Cuc, potrivit unei înregistrări publicate pe YouTube de protecuci.ro.

Ministrul a mai spus că „toate plățile către constructor sunt la zi”.

Potrivit presei locale, investiția pentru această lucrare din Tecuci depășește 70,6 de milioane de lei și ar fi trebuit să fie gata în 2013, dar a fost ratat și al doilea și al treilea termen de finalizare, din 2016, respectiv iunie 2017. La începutul anului 2017, doar 30% din lucrare a fost efectuată.

După o reziliere a contractului, în urmă cu patru ani, cu firma portugheză Sociedade de Construcoes Soares Da Costa, care a subcontractat lucrările firmei Atlas SA din Galați.

Potrivit sursei citate, în 2015, CNADNR a semnat un nou contract, de 51,6 milioane de lei, cu Asocierea SC Eurocogen Filiala Aninoasa SRL - Aleandri SPA - Pasquale ALO’ SRL.

Citiți și De ce nu avem autostrăzi? Actualul premier, în 2012: „Nu poți să iei șpagă de la băieții ăia!”

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri