Sari la conținut

Wizz Air lansează zboruri către o nouă destinație, de la 39 de lei

Wizz Air anunţă începerea operaţiunilor sale de pe aeroportul internaţional din Atena. Din România, Wizz Air va oferi, începând cu 25 martie 2018, zboruri spre capitala elenă din Bucureşti şi Cluj-Napoca. 

Biletele pentru cea mai nouă destinaţie sunt deja la vânzare pe wizzair.com, cu tarife pornind de la 39 de lei.

Odată cu lansarea acestor noi zboruri Wizz Air ajunge la operațiuni care însumează în România 143 de rute de la 10 aeroporturi, către 21 țări.

„Acum pasagerii din Bucureşti şi Cluj-Napoca precum şi cei din zonele limitrofe acestor oraşe, pot ajunge în mai puţin de două ore să se bucure de plaje, de muzee sau mâncăruri atât de populare. În plus, cei care aleg să călătorească în interes de afaceri spre Atena vor găsi conexiunile oferite de WIZZ pentru această destinaţie extrem de convenabile,” a declarat Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager. 

Atena este o destinație perfectă atât pentru o vacanță, cât şi pentru evadări scurte, de week-end, ce oferă o varietate largă de activități pentru toate gusturile. Ca leagăn al civilizației și capitală istorică a Europei, Atena are un patrimoniu cultural bogat fiind în același timp un oraș seducător, cu vibrații moderne, un loc fascinant pentru turişti care îl pot vizita în orice perioadă a anului.