Video Primele imagini de la uzina Dacia, după reluarea producției. Cum sunt echipați oamenii și ce condiții trebuie să respecte

Data actualizării: Data publicării:
dacia captura
Sursa: Captura Youtube/vladbarza

Au apărut primele imagini din uzina Dacia din Mioveni, după ce a fost reluată activitatea în condiții de pandemie. În imagini sunt surprinși angajaţii care merg la distanţă de doi metri unul de altul şi poartă cu toţii măşti şi mănuşi de protecţie.

Și în interior au fost luate măsuri speciale: Pe mesele de lucru au fost marcate cu X locurile care trebuie să rămână libere, iar în sala de mese au fost montate geamuri separatoare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Producţia de maşini din uzinele Dacia de la Mioveni a fost reluată, parţial, astăzi. Activitatea a început într-o secție după ce, săptămâna trecută, sindicaliştii au semnat un acord privind reluarea activităţii pe bază de voluntariat.

Groupe Renault România precizează că, încă de la debutul crizei pandemice, generată de noul virus COVID -19, s-a asigurat să ia măsuri adaptate de protecţie pentru ansamblul angajaţilor din toate sediile unde îşi desfăşoară activitatea.

Constructorul auto a anunţat întreruperea producţiei la uzinele din Mioveni din data de 17 martie până pe 5 aprilie, în contextul pandemiei de coronavirus. Pe data de 2 aprilie, compania menţiona că prelungeşte perioada de întrerupere a activităţii de producţie la uzinele Dacia de la Mioveni, în acord cu partenerii sociali şi în contextul propagării virusului COVID-19 la nivel global şi al evoluţiei crizei sanitare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri