Wizz-Air va deschide o bază la Craiova

Data publicării:
wizzair

 

"Noua aeronavă va susţine operarea a şase noi rute din Craiova şi creşterea capacităţii în primele 12 luni la 260.000 de locuri. Compania consideră de asemenea că această creştere va stimula şi piaţa locală a locurilor de muncă în aviaţie şi în turism, întrucât consumatorii vor avea acces la un număr mai mare de zboruri low cost. Wizz Air a anunţat creşterea frecvenţelor pe zborurile deja existente spre Milano Bergamo şi Londra Luton şi lansarea a 4 noi rute spre Barcelona, Bologna, Dortmund şi Roma Ciampino, ce vor deveni operaţionale începând cu 23 iulie 2014", se arată într-un comunicat al companiei.

Noua aeronavă Airbus A320 alocată acestei baze va fi livrată în Craiova pe 23 iulie 2014.

Zborurile spre rutele noi din Craiova pot fi deja rezervate pe wizzair.com, la tarife pornind de la 99 lei, pentru un singur zbor cu toate taxele incluse.

Wizz Air operează o flotă de 45 de aeronave Airbus A320 de la 18 baze, 290 de rute făcând legatură cu 95 de destinaţii din 35 de ţări.

În România, operatorul aerian are 12 aeronave alocate celor patru baze din Bucureşti, Cluj-Napoca, Târgu Mureş şi Timişoara.

Wizz Air estima în luna mai că va transporta peste 3,3 milioane de pasageri în acest an, din care peste 1,8 milioane de la aeroportul din Bucureşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri