Economie

Fii la curent cu știrile economice. Află noutățile economice si financiare din România, noutăți despre asigurări, bani, taxe, tranzacții, curs valutar, imobiliare, investiții, salarii, dobânzile la credinte.

drum gropi

Drumul județean care distruge mașini

Un drum judeţean care face legătura între Arad şi Timiş este visul urât al tuturor şoferilor care trec prin zonă. Trebuie să facă slalom printre gropi şi este mare minune dacă scapă cu maşina...

Masini noi_GettyImages-461479642

Care sunt prețurile maxime pentru RCA

Ministerul Finanțelor a pus în dezbatere publică preţurile maxime la care companiile de asigurări pot vinde poliţele RCA. Acestea trebuie aprobate în şedinţa de Guvern pentru a putea fi aplicate.

aglomeratie metrou Piata Victoriei 271016 (5)

Salariile angajaților Metrorex

Media salariilor celor peste 4.200 de angajaţi ai companiei Metrorex e cât se poate de generoasă - de două ori şi jumătate peste media naţională pe economie chiar.

dosar acte anaf-1

Greşelile Fiscului se repară greu

Firmele care au avut blocat contul de TVA îşi vor recupera banii pierduţi în perioada în care au fost suspectate de evaziune fiscală. Patronii spun că măsura vine târziu şi nu compensează pagubele.

dragnea

102 taxe eliminate în 15 zile

Camera Deputaţilor a adoptat în unanimitate legea care îl are ca principal iniţiator pe liderul PSD Liviu Dragnea şi care prevede desfiinţarea a 102 taxe. Proiectul a stat doar 15 zile în Parlament

Curs Valutar

1 CHF = 5.1094

1 EUR = 4.9737

1 GBP = 5.8274

1 USD = 4.6664

Vremea

București Băneasa
16°C
Presiune
746mmHg
Vânt
2m/s
Prognoza detaliată