Elettra, controversata nepoată a fondatorului mărcii Lamborghini, s-a logodit cu un celebru DJ

Data actualizării: Data publicării:
elettra-lamborghini10
Elettra Lamborghini

Elettra, controversata nepoată a lui Ferruccio Lamborghini, fondatorul mărcii maşinilor sport cu acelaşi nume, şi-a anunţat logodna cu DJ-ul internaţional Afrojack, relatează online ziarul spaniol ABC, transmite Agerpres.

elettra-lamborghini10
Elettra Lamborghini

Cunoscută pentru apariţia sa în numeroase programe de televiziune şi pentru trecutul său de excese ca „party girl”, Elettra Lamborghini pare să fi întâlnit adevărata dragoste. Tânăra în vârstă de 24 de ani l-a cunoscut pe bărbatul vieţii sale: Dj Afrojack, celebru pentru colaborările sale cu Madonna sau David Guetta.

Cuplul şi-a confirmat logodna pe covorul roşu la premiile MTV EMAs desfăşurate weekendul trecut la Bilbao.

Elettra a postat mai multe imagini de la eveniment pe contul său de Instagram, alături de un mesaj în care se poate citi: „Vă doresc tuturor să găsiţi pe cineva care să vă facă să zâmbiţi şi să vă simţiţi ca o prinţesă în fiecare zi. Eşti foarte special”.

Cei doi tineri împărtăşesc dragostea pentru muzică. Elettra pare să fi renunţat la programele de reality tv pentru a se dedica muzicii. De fapt, ultimul ei single are milioane de vizualizări pe Youtube.

Tânăra pare de asemenea să se fi recuperat după leşinul suferit vara trecută în urma unei infecţii stomacale, chiar înainte de apariţia într-un program mexican de televiziune.

După cum ea însăşi a confirmat pe Instagram, totul pare să fi fost provocat de stres şi de programul încărcat, astfel încât a decis să-şi relaxeze agenda. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri