EXPERIMENT Digi24. Cât timp economisesc în trafic bucureștenii din Drumul Taberei după deschiderea Magistralei 5 de metrou

Data publicării:
Cât timp economisesc în trafic bucureștenii din Drumul Taberei după deschiderea Magistralei 5 de metrou
Cât timp economisesc în trafic bucureștenii din Drumul Taberei după deschiderea Magistralei 5 de metrou. FOTO: captura Digi24

Deschiderea Magistralei 5 de metrou deja înseamnă mai puțină aglomerație pe străzile din Drumul Taberei. Un reporter Digi24 a făcut traseul Eroilor - Râul Doamnei, înainte ca metroul să intre in circulație. A refăcut drumul și după deschiderea metroului. A reușit să economisească aproape un sfert de oră.

Prima filmare a fost realizată în 10 septembrie, aproape de ora 16.00, traseul fiind de la stația de metrou de la Eroilor până la stația Râul Doamnei.

După mai multe ambuteiaje și așteptări la semafor, traseul a fost parcurs cu mașina în 32 de minute și 16 secunde.

Traseul a fost refăcut în 16 septembrie, după deschiderea Magistralei 5, pentru a vedea dacă, după ce metroul a fost deschis, oamenii fac mai puțin până acasă în trafic.

Plecarea a fost tot de la Eroilor, aproape de ora 16. Până stația de metrou Râul Doamnei, a durat 18 minute și 55 de secunde. Asta înseamnă o economie de timp de aproape 14 minute.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri