19 oameni aflați la o luptă ilegală de cocoși în Mexic au fost uciși

Data publicării:
politie mexic
FOTO: Profimedia Images

Cel puțin 19 oameni care se aflau la o luptă ilegală de cocoși, în statul mexican Michoacán, au murit în urma unui atac armat, informează BBC.

Atacatorii au intrat peste oamenii care asistau la lupta de cocoși în Las Tinajas și au deschis focul. Motivul atacului este necunoscut, însă mai multe grupări criminale operează în zonă.

Atacurile sângeroase asupra adunărilor rivalilor au devenit tot mai dese în Mexic. În ultimele luni, mai multe atacuri armate au avut loc asupra unor înmormântări sau priveghiuri, dar și asupra unor baruri sau cluburi, în încercarea grupărilor de a elimina cât mai mulți rivali într-un singur atac.

Medicii legiști spun că victimele în Las Tinajas, 16 bărbați și trei femei, au fost uciși de gloanțe. Alți oameni au fost răniți.

Martorii spun că atacatorii au deschis focul asupra mulțimii, apoi au fugit la bordul mai multor mașini. Într-o postată pe Twitter de publicația locală Red Michoacán se pot auzi zeci de focuri de armă.

Autoritățile mexicane au trimis soldați la fața locului pentru găsirea și prinderea atacatorilor.

Zona din jurul Las Tinajas este disputată de numeroase grupări criminale care se ocupă cu furtul și vânzarea de carburanți proveniți din conductele operatorului național.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri