38 de angajați de pe aeroportul din Madrid furau tot ce prindeau din bagajele pasagerilor, de la gadgeturi și genți de lux la mâncare

Data publicării:
aeroportul Barajas din Madrid
Aeroportul Barajas din Madrid. Foto: Profimedia

38 angajați ai unor firme care operează pe aeroportul Barajas din Madrid au fost reținuți sau sunt cercetați pentru că au furat obiecte din bagajele de cală ale pasagerilor, a căror valoare depășește 120.000 de euro. Au fost prinși de Garda Civilă în cadrul „Operațiunii Sindicat”, relatează ABC.

Operațiunea a permis recuperarea unui număr mare de obiecte care au fost deja restituite proprietarilor. Printre obiectele furate sunt genți și îmbrăcăminte de firmă, tablete, ceasuri, ceasuri inteligente, căști wireless, aparate foto, bijuterii, bani, o vioară sau o biblie.

De altfel, de la plângerile privind furtul viorii și al bibliei scumpe, care aparținea unui preot, a pornit operațiunea Gărzii Civile. Alți pasageri nu au semnalat însă furturile.

Un subofițer al Armatei Statelor Unite, care se afla în misiune în Puerto Rico, și-a primit înapoi camera foto. O studentă din New York și-a primit înapoi telefonul de ultimă generație. CEO-ul unei companii și-a recuperat ceasul inteligent, iar unui tânăr muzician i-a fost restituită vioara cu care urma să participe la un recital la Londra.

De asemenea, agenții Gărzii Civile au confiscat o mare cantitate de produse alimentare - cârnați, șuncă și brânză, precum și conserve și alte alimente, ai căror proprietari nu au putut fi găsiți.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri