A fost identificat bărbatul care a violat și lăsat însărcinată o pacientă în stare vegetativă

Data publicării:
infirmier

Poliția din Phoenix a anunțat că l-a identificat pe infirmierul care a violat și lăsat însărcinată o pacientă aflată în stare vegetativă, la centrul de îngrijire Hacienda Healthcare.

Nathan Sutherland, în vârstă de 36 de ani, a fost identificat de polițiști în urma prelevării și analizării mostrelor ADN de la toți angajații de sex masculin ai centrului de îngrijire, scrie Metro

„Din primul moment în care am fost sesizați cu privire la această infracțiune am lucrat non-stop, șapte zile din șapte, pentru a rezolva acest caz”, a declarat șeful poliției din Phoenix.

Sutherland este acuzat de abuz asupra unui adult vulnerabil și de viol și a fost momentan încarcerat la Maricopa County Jail.

Bărbatul a invocat al cincilea amendament, care îi permite să nu dea declarații polițiștilor, pentru a se incrimina.

Sutherland era infirmierul care avea grijă de femeia în stare vegetativă când aceasta a fost violată. El încă lucra la centrul de îngrijiri paliative când femeia a născut, pe 29 decembrie, fără ca niciunul dintre angajați să fie conștienți că aceasta era însărcinată.

O infirmieră a ajutat la aducerea pe lume a băiețelului, care a ajuns în îngrijirea familiei mamei sale.

Femeia se află în centrul de îngrijiri de 26 de ani, după a ajuns în stare vegetativă în urma unui incident petrecut când avea doar 3 ani și aproape s-a înecat.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri