Actorul Thomas Lister Jr, cunoscut pentru rolurile din "Friday" sau "Al cincilea element" a fost găsit mort în locuința sa

Data publicării:
Tom Lister jr.
Sursa foto: Profimedia Images

Actorul Thomas Lister Jr. a fost găsit mort în locuința sa, după ce a manifestat simptome de COVID-19, informează CNN, care îl citează pe managerul său.

Actorul de 62 de ani a început să se simtă rău în urmă cu o săptămână, iar simptomele lui "s-au înrăutățit foarte rapid", a anunțat Cindy Cowan. Nu putea să respire și se simțea foarte slăbit, a adăugat ea. "Totul s-a petrecut foarte repede", a declarat Cowan.

Thomas Lister Jr., denumit "Micuțul" datorită dimensiunilor impresionate (1,96 metri înălțime și 140 kg), era cunoscut pentru rolurile sale din seria de filme "Friday", unde a jucat alături de Ice Cube. A mai jucat în "Al cincilea element", alături de Bruce Willis, "Jackie Brown" și "Little Nicky". A avut apariții episodice în serialele "Prințul din Bel-Air" și "Renegatul". Pe lângă rolurile din filme și seriale, a practicat și luptele în campionatul WWF între 1989 și 1996 și a apărut în videoclipuri ale cântăreților Akon, Micheal Jackson și 50 Cent.

Actorul își amânase toate planurile de săptămâna trecută pentru că nu se simțea bine. Membri familiei au încercat să-l contacteze miercuri seară, însă nu a răspuns la telefon. Un prieten al acestuia a chemat poliția a doua zi, pentru că nu răspundea nimeni la ușă. Când ofițerii au intrat în locuință, Thomas Lister Jr a fost găsit mort.

"Moartea lui Thomas Lister Jr pare să se fi produs din cauze naturale, însă cauza exactă a morții va fi stabilită de medicul legist", a anunțat Biroul șerifului din Comitatul Los Angeles. Investigația în cazul morții lui Thomas Lister Jr este încă în desfășurare.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri