Adolescenta ucisă în Times Square era o turistă în vizită la New York

Data publicării:
Alyssa Elsman

O adolescentă de 18 ani a murit după incidentul din Times Square, New York, după ce un bărbat în stare de ebrietate a intrat cu mașina în mulțime. Alyssa Elsman era o turistă din Michigan, iar sora ei a supraviețuit accidentului, relatează The Telegraph.

Fata a fost lovită în plin de mașină, în timp ce sora ei în vârstă de 13 ani a reușit să scape cu viață. Autoturismul a lovit 23 de persoane, iar Alyssa este singura care a murit în incident.

Iubitul fetei a povestit pentru New York Post că tânăra se afla în vizită în New York, alături de mama și sora ei: "M-a motivat, m-a iubit, mi-a oferit tot ce aveam nevoie. Iar acum nu mai e. Nu știu cum voi umple acest gol. Nu știu cum o să trăiesc fără ea", a declarat tânărul.

Bărbatul care a plonjat cu mașina în pietoni a fost identificat drept Richard Rojas, un veteran de armată. Acesta le-a spus polițiștilor că a auzit voci care îi spuneau să îi omoare pe toți. Cunoscuții săi mărturisesc că Rojas s-a schimbat după ce s-a întors din război și că era un om "tulburat".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri