Alec Baldwin și-ar fi anunțat apropiații că își anulează proiectele și se retrage din viața publică, după moartea Halynei Hutchins

Data actualizării: Data publicării:
Alec Baldwin merge pe strada cu masca sub barbie
Actorul Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare. Foto: Profimedia

Alec Baldwin își „anulează alte proiecte” în urma tragediei de pe platoul de filmare al westernului Rust, când a împușcat-o mortal cu o armă de recuzită pe directoarea de imagine Halyna Hutchins și l-a rănit pe regizorul Joel Souza, potrivit Yahoo Finance.

Baldwin, în vârstă de 63 de ani, are nevoie „de timp pentru el însuși să-și revină”, potrivit unei surse citate de revista People.
A fost devastat. Așa se descurcă el în momentele dificile. Ori de câte ori se întâmplă ceva rău, pe termen scurt, se îndepărtează de viața publică”, a spus sursa.

Baldwin a fost „de neconsolat ore în șir” în urma incidentului: „Toată lumea știe că a fost un accident, dar este absolut devastat”, a mai spus sursa.

Actorul Alec Baldwin a ucis-o joi cu un foc de armă, accidental, pe directoarea de imagine şi l-a rănit pe regizorul westernului Rust, filmat în statul american New Mexico.

În timpul repetițiilor, Baldwin a primit un pistol care ar fi trebuit să fie sigur, dar care avea muniție reală. Când arma s-a descărcat, atât Hutchins, cât și Souza au fost răniți. Directoarea de imagine a murit, iar Souza a fost dus la spital, dar între timp a fost externat.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri