Video&Foto Angelina Jolie, vizită cu emoții în Ucraina. Actrița a fost dusă într-un adăpost după ce au început să sune sirenele antiaeriene

Data actualizării: Data publicării:
angelina jolie merge grabita pe strazile din liov inconjurata de mai multe persoane
Angelina Jolie este dusă către un adăpost antiaerian la Liov, după ce sirenele au început să sune în oraș Foto: captură video

Vizita Angelinei Jolie în Ucraina nu a fost lipsită de emoţii: la un moment dat au pornit sirenele care anunţă de obicei raidurile aeriene, aşa că actriţa a fost dusă la adăpost. Iată momentul:

La un moment dat, în timp ce alarmele antiaeriene se aud sunând insistent, Angelina Jolie este întrebată dacă îi este frică, iar cineva din staff-ul ei răspunde că nu, că este în regulă.

Angelina Jolie a ajuns, sâmbătă, în Ucraina. Actrița, ambasador onorific al Agenției ONU pentru Refugiați, a fost văzută prima oară într-o cafenea din Liov, unde a stat puțin de vorbă cu cei din jur.

A vizitat apoi mai mulţi copii ucraineni internați într-un spital din oraș şi a discutat cu voluntarii și oficialii care îi ajută.

Russia Ukraine War
Angelina Jolie a vizitat la Liov un spital pentru copii și a discutat cu voluntarii Foto: Profimedia Images

Prezența sa a fost o surpriză plăcută, iar Angelina Jolie nu i-a refuzat pe cei care au dorit să aibă ca amintire o fotografie cu ea:

Russia Ukraine War
Angelia Jolie nu i-a refuzat pe fanii din Liov care au vrut să se fotografieze cu ea Foto: Profimedia Images

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri