Armata moldoveană își scoate caprele și vitele la licitație. Serviciul de informații își vinde mașinile vechi de 30 de ani

Data publicării:
Goats Chew Away Dry Brush
Getty Images

Armata națională din Republica Moldova organizează la începutul lunii septembrie o licitație „cu strigare” pentru a vinde o turmă de capre și o cireadă de vite, informează site-ul Mold-street, citat de UNIMEDIA. Pe de altă parte, Serviciul de Informații și Securitate își scoate la licitație mașinile vechi, undele datând din perioada sovietică.

Goats Chew Away Dry Brush
Getty Images

Potrivit unui anunţ, la licitaţia „cu strigare” armata scoate la mezat o turmă de caprine: 153 de capre, patru ţapi şi 30 de ieduţe. Preţul iniţial este de 111.564 de lei (moldovenești). Un al doilea lot de animale cuprinde trei vaci şi opt juninci, pentru se cer 64.584 de lei. Atât caprele, cât şi vacile au lapte şi de aceea conducerea armatei a decis ca vitele să nu fie tăiate la carne, ci vândute. Toate vitele se aflau în zona poligonului militar de la Bulboaca, Anenii Noi, precizează Mold-street.

Pe de altă parte, potrivit unui anunț publicat de Serviciul de Informaţii şi Securitate (SIS), sunt scoase la licitaţie cu strigare 22 de unităţi de transport, în special automobile de producţie rusească marca VAZ, cu o vechime mai mare de 20 de ani. Pe listă figurează şi un Gaz 3102 „Volga” care are mai mult de 30 de ani şi costă doar 3.230 de lei. SIS mai vinde un camion ZIL 130, un UAZ 31512, dar şi o remorcă din anul 1954.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri