Atac armat într-un campus universitar din Michigan. 3 oameni au murit și 5 au fost răniți. Atacatorul a fost găsit mort

Data actualizării: Data publicării:
atacatorul din campusul din michigan
Atac armat într-un campus din Michigan, trei morți și cinci răniți. Poliția a făcut publice imagini cu atacatorul. FOTO: Profimedia Images

Un bărbat a început să tragă cu o armă într-un campus universitar din statul american Michigan. Până acum, trei oameni au fost găsiți morți și cinci sunt răniți. 

ACTUALIZARE 7.45 După mai multe ore de căutări, atacatorul a fost găsit mort. Din primele informații, se pare că s-a sinucis.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Știrea inițială

Imediat după atac, poliția a făcut publice imagini ale atacatorului, înregistrate de camerele de supraveghere. Bărbatul a fost văzut singur și pe jos. A fost descris ca fiind un bărbat mic de statură, care purta șapcă, o geacă de blugi, încălțări sport roșii și avea o mască.

Poliția a izolat zona și le-a cerut studenților să se baricadeze.

"Se crede că suspectul este singur și pe jos în acest moment", au scris forţele de ordine, cerând rezidenţilor "din campus şi din afara campusului să rămână în case". "Încă primim multe apeluri care raportează un trăgător activ", a transmis poliţia din campus.

"Poliţia statului Michigan, poliţia Universităţii, forţele de ordine locale şi serviciile de prim-ajutor sunt la faţa locului", a scris pe Twitter guvernatoarea statului, Gretchen Whitmer, ţinută la curent cu evoluţia situaţiei.

Abia a trecut o lună și jumătate din acest an și în Statele Unite deja au avut loc zeci de incidente armate cu victime multiple. Este un preț mare plătit de americani pentru accesul facil la arme de foc. Unul din trei adulți are cel puțin o pușcă sau un pistol și aproape unul din doi adulți locuiește într-o casă în care există o armă.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri