Atac armat la o adunare de motociclişti din SUA. Cel puțin trei persoane au fost ucise, iar alte cinci au fost rănite

Data actualizării: Data publicării:
politie sua
FOTO: Shutterstock

Cel puţin trei persoane au fost ucise, iar alte cinci au fost rănite, într-un atac armat, la o reuniune a unor motociclişti, în New Mexico, în sudul Statelor Unite, anunţă autorităţile, relatează AFP, citată de News.ro.

„Autorii atacului armat au fost arestaţi toţi. Niciun membru al forţelor de ordine nu a fost rănit. Niciun locuitor nu a fost rănit. A fost un incident între ganguri”, a anunţat, fără să precizeze numărul arestaţilor, primarul Red River, Linda Calhoun, într-un interviu acordat publicaţiei locale Questa Del Rio News, confirmând bilanţul victimelor din presa locală.

Ea nu a precizat ce ganguri au fost implicate.

Atacul armat a avut loc sâmbătă seara, către ora locală 17.00 (duminică, 2.00, ora României), după ce aproximativ 20.000 de motociclişti s-au adunat de Memorial Day, la Red River, în comitatul Taos.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit ziarului local The Taos News, un poliţist a prezentat incidentul drept „un atac armat între clubul de motociclişti Banditos şi alt club”.

Un martor a declarat postului local KOAT, ofilială ABC News, că haosul a cuprins mulţimea.

„Oameni fugau în jurul locului care ne aflam şi strigau că se trage acolo. În timp ce toată lumea fugea în jurul meu, am auzit focuri de armă”, a declarat Eddie Cook.

După atac, primarul din Taos a impus o interdicţie de circulaţie pe timp de noapte, de la ora locală 22.00 (duminică, 7.00, ora României), la ora locală 4.00 (13.00, ora României) şi o interdicţie de vânzare de alcool, potrivit The Taos News.

În mai 2015, un atac armat între bande rivale de motociclişti, la Waco, în texas (sud), s-a soldat cu nouă morţi şi 15 răniţi, la o adunare de motociclişti.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri