Atac armat sângeros la un mall din Alabama, în ajunul Zilei Independenței. Un copil de culoare de 8 ani a fost împușcat în cap

Data actualizării: Data publicării:
atac armat alabama, sua
Foto: Captură Twitter

Un băieţel de 8 ani a fost ucis şi trei persoane au fost rănite într-un incident armat care s-a produs vineri la un mall din statul american Alabama, a anunţat poliţia locală, citată de dpa și Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Poliţia din Hoover a informat într-un comunicat de presă că focuri de armă au fost trase în zona de restaurante din complexul comercial Riverchase Galleria.

O fetiţă şi doi adulţi au fost răniţi în incident. Toţi trei sunt internaţi în spital, însă starea lor de sănătate nu este cunoscută.

Poliţia a transmis că încă anchetează motivele incidentului armat şi încearcă să stabilească posibilii suspecţi. Într-un mesaj postat pe Twitter, poliţia din Hoover a anunţat că „acţionează neobosit pentru a-i aduce în faţa justiţiei pe cei responsabili”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri